Van Eetvelt: We zijn geschrokken over de problemen binnen Anderlecht

Van Eetvelt: "We zijn geschrokken over de problemen binnen Anderlecht"

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 10:00za 06-06-2020 om 10:00

Wouter Vandenhaute wordt de nieuwe voorzitter bij Anderlecht. Die keuze doet heel wat wenkbrauwen fronsen, want Vandenhaute was tot voor kort aandeelhouder van makelaarsbureau Let's Play. CEO Karel Van Eetvelt legt uit dat Vandenhaute aanvankelijk geen functie wilde bij Anderlecht.

"Wouter wilde aanvankelijk geen officiële functie, omdat hij een bedrijf beheerde waar hij fors in geloofde. Het zijn de omstandigheden die ervoor gezorgd hebben dat dat veranderd is", aldus Van Eetvelt bij Het Laatste Nieuws. "Wouter heeft veel zin in de uitdaging. Hij wil Anderlecht terugbrengen naar de top, maar eerlijk: we zijn geschrokken van de problemen binnen de club. Er zijn fouten gemaakt, maar nu telt enkel de toekomst."

Van Eetvelt wil nu terug naar de gloriejaren bij Anderlecht. "We willen bepaalde elementen uit het verleden doen herleven. Destijds was mijn vader hier vaak te gast op wedstrijden. Ik ging toen mee en zag alleen maar mensen met topfuncties op de tribunes. Dat aspect is weg, dat moet terugkomen, net als onze pioniersrol", verklaart de CEO nog.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws