Leugens van PSG stoorden mij, goed dat Barça-transfer niet doorging

"Leugens van PSG stoorden mij, goed dat Barça-transfer niet doorging"

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 09:21za 06-06-2020 om 09:21

Ángel Di María was in 2017 dichtbij een transfer naar FC Barcelona, maar Paris Saint-Germain wilde hem op het laatste moment toch niet laten gaan. De Argentijn is achteraf blij dat hij niet als opvolger van Neymar naar Catalonië vertrok.

"Ik was heel gelukkig in Parijs, maar mensen van de club vertelden mij destijds dingen, die uiteindelijk leugens bleken te zijn", zo vertelt Di María aan L'Équipe. "Barça probeerde mij te halen. De twee clubs onderhandelden, maar PSG wilde mij niet verkopen en daar eindigde het mee. Die leugens stoorden mij flink, maar het was achteraf goed dat ik ben gebleven. Ik voel mij hier nu goed."

De 32-jarige aanvaller ligt nog tot medio 2021 vast, maar hij verwacht een nieuw contract te tekenen bij de Franse kampioen. "Ik wil mijn carrière in Europa bij PSG beëindigen. Dat is het enige dat ik in gedachten heb. Mijn familie is hier ook gelukkig. Er staan nog geen gesprekken op de agenda, maar daar ligt nu ook niet mijn focus. Ik focus mij op mijn prestaties, de rest komt later."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws