'KVO-investeerder Conway is in het land en die heeft slecht nieuws voor Custovic'

'KVO-investeerder Conway is in het land en die heeft slecht nieuws voor Custovic'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 08:00za 06-06-2020 om 08:00

KV Oostende staat voor serieuze veranderingen na de intrede van het Amerikaanse Pacific Media Group (PMG). Hoofdaandeelhouder Paul Conway reisde opnieuw af naar België, maar dat betekent slecht nieuws voor Adnan Custovic.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat de dagen van Custovic geteld zijn als hoofdtrainer van Oostende. Verwacht wordt dat Conway de Bosniër eerstdaags zal meedelen dat hij mag beschikken aan de kust. Treuren hoeft Custovic niet te doen, want hij is één van de kandidaten om T1 te worden bij Royal Excel Moeskroen.

Mogelijk kiest Conway bij Oostende nu voor een coach uit zijn eigen werk. Het moet alvast een trainer zijn die gebruik wil maken van dataformules die typisch zijn voor de werkwijze van PMG, zoals zij dat ook bij FC Thun (Zwitserland) en Barnsley FC (Championship, Engeland) toepassen. Volgende week start bij KVO ook Gauthier Ganaye als algemeen manager.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Blijft KV Oostende volgend seizoen uit het degradatiemoeras?

(422 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws