'Van Crombrugge wil nieuw contract bij Anderlecht, anders dreigt er een vertrek'

'Van Crombrugge wil nieuw contract bij Anderlecht, anders dreigt er een vertrek'

06-06-2020 07:45 Laatste update: 07:47
7

RSC Anderlecht haalde Timon Wellenreuther (24) in huis als nieuwe doelman. Hendrik Van Crombrugge blijft voorlopig aan boord, al rekent de huidige nummer één dan wel op een contractverlenging. Dat weet Het Nieuwsblad.

Van Crombrugge flirt met interesse uit de Bundesliga, ook AFC Ajax en PSV Eindhoven werden al genoemd. Toch is de 27-jarige doelman niet van plan om Anderlecht absoluut te verlaten. Wel mikt Van Crombrugge op een verbeterde overeenkomst, waaruit blijkt dat Anderlecht zijn prestaties naar waarde weet te schatten.

Er waren al onderhandelingen tussen Anderlecht en Van Crombrugge, maar tot een akkoord kwam het nog niet. Tot voor kort voerde Michael Verschueren de gesprekken, maar nu worden dat Wouter Vandenhaute en Karel Van Eetvelt. Indien er geen deal komt, kan een vertrek er wel eens sneller komen dan men bij Anderlecht wil.

De komst van Wellenreuther betekent dat Thomas Didillon (24) overbodig geworden is. KRC Genk lichtte zijn aankoopoptie niet, waardoor de Fransman terugkeert naar Anderlecht. Paars-wit hoopt hem de komende weken echter van de hand te doen.