Preud'homme spreekt, maar niet over zijn toekomst bij Standard

Preud'homme spreekt, maar niet over zijn toekomst bij Standard

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 20:46vr 05-06-2020 om 20:46

Michel Preud'homme heeft dan toch nog eens van zich laten horen. Op de officiële kanalen van Standard werd een interview met de coach van Standard online gezet. Of hij ook gaat blijven? Dat kwam niet aan bod.

Verwacht werd dat Preud'homme zijn afscheid als coach van Standard zou aankondigen. Dat kwam er echter niet. De trainer blikte wel terug op het voorbije seizoen. "We hebben ons dit seizoen opnieuw snel gekwalificeerd voor Play-Off 1. Dat is toch het bewijs dat we een stabiele club zijn", klinkt het.

Veel mensen hadden beter voorspeld van Standard. "Ik lees ook elke dag de kranten", voegt Preud'homme er nog aan toe. "Er wordt gezegd en geschreven dat een vijfde plaats niet goed genoeg is. Maar we hadden ook niet voorzien dat het seizoen na 29 speeldagen zou eindigen", klinkt het.

Volgens hem kon Standard zeker nog hoger eindigen. "In zo'n geval hadden we het seizoen anders ingedeeld. Bovendien was er die slechte periode in december. Zonder zo'n dip had het er toch anders uitgezien. Al zeg ik niet dat Club Brugge het vuur aan de schenen hadden gelegd", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws