UPDATE: 'Sint-Truiden mikt op dubbele van wat Anderlecht biedt voor Steppe'

UPDATE: 'Sint-Truiden mikt op dubbele van wat Anderlecht biedt voor Steppe'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 20:21vr 05-06-2020 om 20:21

Laatste update: zondag 7 juni 2020 om 11:47zo 07-06-2020 om 11:47

RSC Anderlecht heeft met Timon Wellenreuther een nieuwe doelman in huis gehaald. De 24-jarige Duitser kwam over van Willem II. Hij wordt mogelijk niet de enige nieuwe doelman bij RSCA.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Anderlecht het vizier ook heeft gericht op Kenny Steppe. De 31-jarige doelman komt uit voor STVV, dat ook al een bod heeft ontvangen van Anderlecht. Het gaat om een bedrag van 250.000 euro, wat STVV voorlopig nog niet voldoende vond. Anderlecht heeft naar verluidt de hoop op Steppe nog niet opgegeven, maar zou ook andere dossiers blijven volgen.

De interesse in Steppe lijkt erop te wijzen dat een vertrek van Hendrik Van Crombrugge nog steeds tot de opties behoort. Er is alvast genoeg interesse in de doelman. Daarnaast zag Anderlecht ook Davy Roef vertrekken naar KAA Gent, terwijl Frank Boeckx doelmannentrainer wordt. Thomas Didillon moet dan weer vertrekken bij Anderlecht, waardoor er bij een transfer van Van Crombrugge nog plaats is voor een extra doelman.

Update 7/6: Volgens La Dernière Heure geeft Anderlecht de strijd om Steppe niet op. Het bracht een nieuw bod uit, ditmaal van 300.000 euro. Ook dat is echter niet voldoende voor Sint-Truiden. De Kanaries zouden mikken op het dubbele, waardoor er dus nog een flink gat tussen vraag en aanbod zit. Overigens verzekert LDH dat de interesse in Steppe geen signaal is voor een vertrek van Van Crombrugge, ook al haalde Anderlecht met Wellenreuther dus al een kersverse doelman in huis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws