OFFICIEEL: Cercle Brugge begint aan transferzomer met jonge Fransman

OFFICIEEL: Cercle Brugge begint aan transferzomer met jonge Fransman

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 20:15vr 05-06-2020 om 20:15

Cercle Brugge bereidt zich al stevig voor op het nieuwe seizoen. Het heeft ook een nieuwe verdediger in huis gehaald. De Vereniging kondigde de komst aan van Serge-Philippe Raux-Yao.

De 21-jarige Fransman komt over van het Franse AJ Auxerre. De linksvoetige centrale verdediger zette zijn handtekening onder een vierjarig contract bij Cercle Brugge. "We zijn blij dat Serge-Philippe vandaag voor Cercle Brugge kiest", reageert voorzitter Vincent Goemaere.

"Hij is een talentvolle centrale verdediger, die beschikt over een profiel dat we zochten. Met de komst van Serge-Philippe is onze transferzomer officieel gestart. We hopen binnenkort met meer transfernieuws te kunnen komen", klinkt het.

Ook Yao reageerde. "Ik ben zeer blij om een contract bij Cercle Brugge te tekenen. Ik wil graag iedereen bedanken voor het vertrouwen die ze me geven. Ik zal er alles aan doen om dat vertrouwen op het veld te bevestigen. Ik kan niet wachten om in Jan Breydel te spelen en de supporters te ontmoeten", aldus de verdediger.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws