Vreven ontgoocheld in ref Nijhuis na schorsing: Dat heeft mij echt pijn gedaan

Vreven ontgoocheld in ref Nijhuis na schorsing: "Dat heeft mij echt pijn gedaan"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 15:17vr 05-06-2020 om 15:17

De Nederlandse arbiter Bas Nijhuis heeft Stijn Vreven 'pijn gedaan'. Dat vertelt de oud-trainer van NAC Breda aan Veronica Inside. Vreven verwijst naar een wedstrijd uit 2018, waarin hij na vier minuten werd weggestuurd.

Vreven werd in de openingsfase van NAC - Feyenoord (2-1) door Nijhuis ter verantwoording geroepen, omdat de trainer zijn beklag deed over een niet gegeven strafschop. Het leverde de Belg een schorsing van drie wedstrijden op. "Het klinkt heel banaal, maar dat heeft mij echt pijn gedaan", vertelt Vreven aan Veronica Inside.

"Ik houd van eerlijkheid. Daardoor mis ik ook kansen, dat besef ik heel goed. Maar ik zal tot de laatste dag dat ik leef mezelf zijn. En hij (Nijhuis, red.) heeft me pijn gedaan. Hij zei namelijk dat hij me niet zou wegsturen, omdat hij niet zo is. Twee weken later deed hij het toch. Ik kan niet tegen die onrechtvaardigheid."

Tien verse eieren
Om het goed te maken sprak Nijhuis een videobooschap in voor Vreven. "Het is ondertussen twee jaar geleden dat ik je weggestuurd heb. Hopelijk is het in de tussentijd een beetje bekoeld en zien we je snel weer terug op de Nederlandse velden. Om het toch een beetje goed te maken, neem ik tien verse eitjes van mijn eigen kippen voor je mee."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws