Zulte Waregem organiseert mee het BK wielrennen: “Verder op de kaart zetten”

Zulte Waregem organiseert mee het BK wielrennen: “Verder op de kaart zetten”

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 13:44vr 05-06-2020 om 13:44

Het Laatste Nieuws meldt dat Zulte Waregem samen met het organisatiecomité van de voorjaarsklassieker Dwars door Vlaanderen het Belgisch kampioenschap wegwielrennen 2021 in Waregem zal organiseren.

‘De nationale titelstrijd voor mannen- en vrouwen-elite werd deze week officieel toegekend door de Belgische wielerfederatie Belgian Cycling en presenteerden hun project in ‘Studio Essevee’ in het Regenboogstadion, de thuisbasis van Zulte Waregem en traditioneel ook de aankomstplek van Dwars door Vlaanderen’, klinkt het.

Alle deelgemeenten van Waregem zullen ook in het parcours worden opgenomen. “We zijn ongelooflijk trots dat twee lokale organisaties zich engageren om samen het BK Waregem 2021 te organiseren”, vertelt Waregemse schepen van sport Kristof Chanterie. “Ze zetten Waregem als sportstad verder op de kaart.”

“Er is ook nog een extraatje voor Essevee”, gaat Miguel De Ruyck, commercieel directeur van Essevee, verder. “De koers vindt niet enkel plaats in de schaduw van ons Regenboogstadion, maar we vieren volgend jaar bovendien onze twintigste verjaardag.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws