Filip Joos vergelijkt Havertz met Vanaken: “Op het eerste gezicht een valse trage”

Filip Joos vergelijkt Havertz met Vanaken: “Op het eerste gezicht een valse trage”

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 13:27vr 05-06-2020 om 13:27

Kai Havertz gaat een grote toekomst tegemoet. De Duitse middenvelder verkeert in bloedvorm bij Bayer Leverkusen en wordt in verband gebracht met een indrukwekkend lijstje Europese topclubs.

Filip Joos vergelijkt de 20-jarige Havertz met Hans Vanaken van Club Brugge. "Ik vergelijk hem wel eens met Hans Vanaken. Al moet je Vanaken misschien met Havertz vergelijken", lacht Joos. "Ook de jonge Duitser lijkt op het eerste gezicht een valse trage", vertelt de analist en commentator aan Sporza.

“Als hij aan de bal is, lijkt de film in slowmotion te draaien, maar vergis je niet: Havertz is een van de snelste spelers van Leverkusen. Zeker naarmate de wedstrijd vordert. Dan doet hij ploegen pijn”, gaat Joos verder. "Bij Leverkusen experimenteren ze graag: Havertz staat er nu in de spits. Ook dat doet hij knap. Want koppen kan Havertz, geen sinecure voor een grote jongen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Joos hier gelijk?

(86 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws