OFFICIEEL: Anderlecht stelt nieuwe aanwinst voor: Ondanks de vele interesse

OFFICIEEL: Anderlecht stelt nieuwe aanwinst voor: "Ondanks de vele interesse"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 12:42vr 05-06-2020 om 12:42

RSC Anderlecht heeft Timon Wellenreuther binnengehaald. De doelman komt over van Willem II waar hij de afgelopen drie seizoenen 44 wedstrijden speelde. De Duitse jeugdinternational tekent een contract tot 2024 bij paars-wit.

Sportief directeur Verbeke is in de wolken met de nieuwe sluitpost. “We zijn verheugd dat Timon ondanks de vele interesse voor RSC Anderlecht heeft gekozen. Timon brengt, ondanks zijn jonge leeftijd, ervaring en leiderschap bij aan onze kern. Hij is een meevoetballende doelman die perfect past binnen onze spelstijl.”

Ook Wellenreuther zelf is blij met de overstap. “Het is een eer om voor instituut als RSC Anderlecht te mogen voetballen. Ik kan me helemaal vinden in de speelstijl van paars-wit en ik zal mijn uiterste best doen om de talentvolle jongeren bij te staan met mijn ervaring. Ik kijk er ook naar uit om de fans en de groep te leren kennen en het nieuwe seizoen aan te vatten.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws