Swinkels weg bij Malinwa: Had graag mijn carrière afgesloten bij Mechelen

Swinkels weg bij Malinwa: "Had graag mijn carrière afgesloten bij Mechelen"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 11:25vr 05-06-2020 om 11:25

Het is een leegloop van jewelste bij KV Mechelen de laatste dagen, en ook Arjan Swinkels heeft dat moeten bekopen. Hij krijgt op zijn 35ste tot zijn grote spijt geen nieuw contract meer, al stond hij zo goed als elke wedstrijd in de basis bij Malinwa.

Swinkels kan bij Mechelen terugkijken op een roemrijke periode. Met bekerwinst, kampioen in 1B en een zesde plek in het afgelopen seizoen, deed de ploeg het meer dan aardig de afgelopen twee jaar. "Ik heb heel mooie momenten gekend bij deze club", vat Swinkels het samen bij Het Laatste Nieuws.

Ondanks die knappe resultaten, en het feit dat Swinkels wekelijks voorop stond in de strijd, komt er geen vervolg Achter de Kazerna. "Het is jammer dat het op deze manier moet eindigen. Ik had mijn carrière graag afgesloten bij KV Mechelen."

Toch klonken er vanuit de sportieve staf naar verluidt enkel maar positieve geluiden en wilden zijn Swinkels behouden. "Ik weet niet wie de knoop heeft doorgehakt, maar het voelt als een vreemd einde van een mooie periode", treurt Swinkels.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws