Sneijder over Messi en Ronaldo: 'Ik had net zo goed kunnen worden'

Sneijder over Messi en Ronaldo: 'Ik had net zo goed kunnen worden'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 10:59vr 05-06-2020 om 10:59

Wesley Sneijder had zich naar eigen zeggen kunnen meten met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, maar de Nederlandse middenvelder genoot iets te veel van het leven om écht de strijd aan te gaan met de Portugees en Argentijn, die worden gezien als de besten ter wereld. Sneijder beëindigde vorig jaar zomer zijn loopbaan.

"Ik had net zo goed kunnen worden als Messi of Ronaldo, maar ik voelde er gewoon niet zoveel voor", zegt Sneijder tegen Gianluca Di Marzio. "Ik hou van het leven en dronk hier en daar een glaasje wijn. Leo en Cristiano zijn anders. Zij hebben zoveel opgeofferd. Dat is prima. Mijn carrière was nog steeds geweldig."

Sneijder (35) richt zich tegenwoordig op het begeleiden van jeugdspelers. Een terugkeer op de velden wil hij toch niet helemaal uitsluiten. "Ik ben de afgelopen maanden begonnen met het ontwikkelen van jonge spelers. Ik hou ervan om ze daarin te helpen. In het leven is echter alles mogelijk. Voorzitter, trainer... Alles kan gebeuren. Of ik gestopt ben? Ja. Ten minste, voor nu."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws