De Mos niet lyrisch over Anderlecht-aankoop: Het is geen topper

De Mos niet lyrisch over Anderlecht-aankoop: "Het is geen topper"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 10:50vr 05-06-2020 om 10:50

RSC Anderlecht heeft met Timon Wellenreuther (24) dan eindelijk de langverwachte extra keeper aangetrokken. Al is niet iedereen overtuigd of de Duitser geschikt is voor paars-wit. “Hij is geen materiaal voor Anderlecht, eerder voor Mechelen of Zulte Waregem”, klinkt het bij Aad de Mos in Het Laatste Nieuws.

Helemaal rond is de transfer van Wellenreuther nog niet, maar niemand lijkt te twijfelen dat het in de loop van de dag in kannen en kruiken is. De Duitser keepte dit seizoen haast alles in dienst van het Nederlandse Willem II, en deed het daar goed. "Maar gans Willem II zat in een goeie flow", zegt de Mos, "hij profiteerde mee."

Vooralsnog geen al te positieve geluiden vanuit de Mos dus. "Hij is degelijk, zonder meer. Het is geen topper, zoals Onana bij Ajax. Die heeft wel wat meer in zijn mars." Deed Anderlecht dan een miskoop door Wellenreuther aan te trekken? "Hij is geen materiaal voor Anderlecht of Ajax, eerder voor Mechelen of Zulte Waregem."

Toch beschikt hij volgens de Mos over tenminste een sterk punt. "Hij is sterk op de lijn." Genoeg complimentjes voor de doelman nu, want ook over de, naar verluidt, goede voeten van Wellenreuther is hij niet lyrisch. "Het is gewoontjes."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Gaat Wellenreuther volgens jou slagen bij Anderlecht?

(500 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws