Al 7.500 Antwerpfans verlengden hun abonnement wat er ook moge gebeuren

Al 7.500 Antwerpfans verlengden hun abonnement "wat er ook moge gebeuren"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 10:12vr 05-06-2020 om 10:12

Laatste update: dinsdag 9 juni 2020 om 15:30di 09-06-2020 om 15:30

Royal Antwerp FC zette sinds de promotie in 2017 enkele reuzenstappen vooruit. Het strijdt al twee seizoenen mee voor de POI-tickets laat duidelijk blijken dat top-zes niet het einddoel moet betekenen. Ook voor volgend seizoen staan de ambities op scherp na de komst van Ivan Leko en wil het stamnummer 1 zijn fans ook een gunst doen.

Zo heeft Antwerp een initiatief op poten gezet waarbij abonnementhouders hun foto kunnen zien prijken op de wedstrijdshirts. Ze worden geïntegreerd in de rugnummers van de spelers "zodat je steeds als 12e man aanwezig bent".

Bovendien hadden er al een pak supporters een ticket gekocht voor de bekerfinale tegen Club Brugge. Die kan door de gekende coronamaatregelen echter niet plaatsvinden met publiek in het stadion. Daar heeft Antwerp verschillende oplossingen voor gevonden. Zo kunnen fans hun club steunen door het ticket te schenken, waardoor The Great Old het bedrag kan opstrijken.

Naast die optie kunnen ze ook opteren om het bedrag te laten omzetten op hun clubkaart of om het bedrag op te pakken als een voucher voor merchandise op de webshop. In beide gevallen gaat het om een som van dertig euro. Hoe de toekomst er ook met uit zien, bij Antwerp zijn ze klaar voor volgend seizoen. "We kijken er naar uit om jullie snel weer massaal te mogen begroeten op de Bosuil. De zegemars zal opnieuw weerklinken. Mooier dan ooit", klinkt het op de clubwebsite.

Update: De abonnementenverkoop op de Bosuil loopt als een trein. De club laat via de officiële kanalen weten dat al meer dan 7.500 fans een seizoenskaart kochten, en dus op de wedstrijdshirts terecht zullen komen. Eerder bleek al dat Antwerp zijn eigen record voor aantal verkochte abonnementen na één dag verpulverde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws