'Anderlecht haalt doublure voor Van Crombrugge bij Willem II'

'Anderlecht haalt doublure voor Van Crombrugge bij Willem II'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 09:25vr 05-06-2020 om 09:25

Laatste update: vrijdag 5 juni 2020 om 10:27vr 05-06-2020 om 10:27

RSC Anderlecht haalt met Timon Wellenreuther een nieuwe doelman in huis. De 24-jarige Duitser wordt de doublure voor Hendrik Van Crombrugge. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het voorbije seizoen was Wellenreuther de nummer één onder de lat bij Willem II, dat op een Europese plaats eindigde in de Eredivisie. VoetbalPrimeur.be zag in de Duitser al een ideale aanwinst voor Anderlecht. En zo geschiedde. Voor hoelang Wellenreuther tekent, is nog niet duidelijk.

Wellenreuther vergat zijn aflopend contract met optiejaar op te zeggen bij Willem II, waardoor hij in theorie nog onder contract ligt. Willem II zou echter niet moeilijk doen over een vertrek, waardoor de Duitser relatief goedkoop de overstap naar Anderlecht maakt. Paars-wit troeft daarmee Bundesliga-club Union Berlin af, dat ook interesse toonde.

Bij de Brusselaars wordt Wellenreuther de doublure voor Van Crombrugge. Een extra doelman was noodzakelijk, want Davy Roef (KAA Gent) en Frank Boeckx (einde carrière) vertrokken al bij Anderlecht. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een aanwinst voor Anderlecht?

Ja
74%
Nee
26%
(205 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws