'Leko wil bij Antwerp kans geven aan middenvelder van 1,6 miljoen euro'

'Leko wil bij Antwerp kans geven aan middenvelder van 1,6 miljoen euro'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 09:00vr 05-06-2020 om 09:00

Laatste update: vrijdag 5 juni 2020 om 09:02vr 05-06-2020 om 09:02

Ivan Leko krijgt komend seizoen Royal Antwerp FC onder zijn hoede. Verschillende spelers vertrekken op de Bosuil, terwijl er wel wat nieuwkomers worden verwacht. Verder rekent Leko op de diensten van Martin Hongla.

Sport/Voetbalmagazine schrijft namelijk dat Leko sterk gelooft in Hongla. De 22-jarige middenvelder maakte vorige zomer de overstap naar Antwerp, dat 1,6 miljoen euro betaalde aan zijn vorige club Granada.

Vorig seizoen kwam Hongla slechts aan negen optredens onder Laszlo Bölöni, die met Faris Haroun, Alexis De Sart, Steven Defour en Lior Refaelov over een stevig middenveld beschikte. Ook al blijven bovenstaande namen – op twijfelgeval Defour na – op post, toch gelooft Leko in een doorbraak van de Kameroener.

Al zal Antwerp de komende weken wel nog toeslaan op de transfermarkt. Zo worden er nog een viertal nieuwkomers verwacht. Dat is ook nodig, want onder meer Sinan Bolat, Kevin Mirallas en Wesley Hoedt zoeken andere oorden op. Dan zijn er ook nog Dieumerci Mbokani, Steven Defour en Dino Arslanagic, wiens contracten nog niet vernieuwd werden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan Hongla een vaste pion worden bij Antwerp?

Ja, hij heeft veel in zijn mars
81%
Nee, dat zie ik niet meteen in hem
19%
(279 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws