'Antwerp maakt transferplannen bekend: Mbokani is grootste prioriteit'

'Antwerp maakt transferplannen bekend: Mbokani is grootste prioriteit'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 07:12vr 05-06-2020 om 07:12

Laatste update: vrijdag 5 juni 2020 om 07:15vr 05-06-2020 om 07:15

Bij Royal Antwerp FC vertrekken er tal van spelers. De meest klinkende namen zijn Wesley Hoedt, Sinan Bolat, Kevin Mirallas en Daniël Opare. Over Dieumerci Mbokani, Dino Arslanagic en Steven Defour is nog geen duidelijkheid. Wel moet Antwerp vol aan de bak op de transfermarkt, dat weet Het Laatste Nieuws.

Eerder kondigde Sportief Manager Sven Jaecques al aan dat er vier à vijf versterkingen worden verwacht.  Eerst en vooral staat een nieuwe doelman op het verlanglijstje. 'De Iraniër Beiranvand is al maanden in beeld, maar mede door de coronacrisis blijft het afwachten of hij ook effectief zal komen. Lukt dat niet, dan heeft Antwerp indien nodig al een plan B én plan C klaar', aldus de krant.

Ook de positie van centrale verdediger is vacant bij Antwerp. ''Wie weet vindt Ivan Leko de oplossing wel in eigen rangen, want met Seck, Borges, Diaby, Batubinsika, Pius en Ava Dongo zitten er liefst zes centrale verdedigers is de kern. Eén nieuwe, ervaren pion achterin is echter geen overbodige luxe voor The Great Old.'

En dan dé hamvraag: wat met topschutter Mbokani? 'Wij gokken alvast van wel. Want vind maar eens een spits die even vlot scoort als de Gouden Stier. Tweede keus Gano is terug naar Genk, in zijn plaats keert Bolingi terug van Eupen. Maar uiteraard kan die de Antwerpse aanval niet dragen.' Mbokani wil enkel tekenen voor twee jaar, maar Antwerp hapte nog niet toe.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Doet Antwerp onder Leko mee voor de titel?

(1416 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws