'Club Brugge wil vertrouweling van Preud’homme ophalen bij Standard'

'Club Brugge wil vertrouweling van Preud’homme ophalen bij Standard'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 07:45vr 05-06-2020 om 07:45

Standard kreeg aanvankelijk geen proflicentie, maar voor het BAS haalden de Rouches toch hun slag thuis. Toch gaat het financieel niet al te best op Sclessin, want voorzitter Bruno Venanzi besliste om kuis te houden in het personeelsbestand van de club.

La Dernière Heure weet  dat Rudy Heylen volgend seizoen niet meer in dienst zal zijn bij Standard. De mental coach kwam in de zomer van 2018 over van Club Brugge, waar hij door Michel Preud'homme werd weggeplukt. De Waalse krant weet echter dat Heylen na een afwezigheid van twee seizoenen kan terugkeren naar Blauw-Zwart.

Naast Heylen werden nog een aantal medewerkers de laan uitgestuurd bij Standard. Volgens de krant moeten de Rouches dan ook de vinger op de knip houden, vandaar die ontslagen. Een lagere loonmassa moet de uitgaven beperken. Verder wordt er verwacht dat Michel Preud’homme een stap opzij zet als trainer van Standard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws