Toekomst Rigo in Nederland nog onzeker: PSV zet Sparta Rotterdam in wachtkamer

Toekomst Rigo in Nederland nog onzeker: PSV zet Sparta Rotterdam in wachtkamer

04-06-2020 22:54
1

Sparta Rotterdam wil ook volgend seizoen graag door met PSV-huurlingen Dante Rigo en Joël Piroe. Technisch manager Henk van Stee van de Rotterdamse club geeft aan dat de samenwerking met zowel de spelers als PSV goed is bevallen.

"Als je ze nu nog bij ons ziet trainen, zegt dat veel over hun sportieve houding", geeft Van Stee aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Dante heeft zich bij ons kunnen ontwikkelen en maakte zeker sinds de winterstop mooie stappen vooruit", is Van Stee lovend over de jonge Belg. "Joël heeft dit seizoen wel wat minder minuten gespeeld, maar ook laten zien dat hij mogelijkheden heeft. We zien bij ons in de toekomst zeker ook kansen voor hem. Over beide spelers zijn we qua prestaties en houding gewoon goed te spreken."

Sparta zit echter nog in de wachtkamer. Er is met PSV afgesproken dat er komende maand gekeken gaat worden naar wat er eventueel mogelijk is qua verlengde verhuurperiodes. Door de coronacrisis is er voor zowel Sparta als PSV nog geen duidelijkheid: beide clubs hopen in juli meer duidelijkheid te hebben over hoe het er qua selectie en financiële mogelijkheden voorstaat.