OH Leuven reageert terughoudend op Beerschot-voorstel om finale te vervroegen

OH Leuven reageert terughoudend op Beerschot-voorstel om finale te vervroegen

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 21:43do 04-06-2020 om 21:43

Nu de Veiligheidsraad officieel de deur heeft opengezet naar competitievoetbal met beperkt publiek vanaf juli, is K. Beerschot V.A. er als de kippen bij om de promotiefinale in Eerste Klasse B te vervroegen. Bij Oud-Heverlee Leuven is men niet meteen wild van dat voorstel.

Voorlopig staat de levensbelangrijke confrontatie tussen OHL en Beerschot nog steeds begin augustus gepland. 'Hoe vroeger, hoe beter', moeten de Ratten gedacht hebben, aangezien de competitie in Eerste Klasse A erg snel na de promotiefinale van start zal gaan. Door dat duel te vervroegen zal de uiteindelijke promovendus dus meer tijd hebben om de nabije toekomst voor te bereiden.

Een logische aanname, zou je denken, maar in Leuven is de reactie bijzonder lauw. "We hebben nog geen standpunt ingenomen", klinkt het formee bij Het Nieuwsblad. Toch zouden enkele bestuursleden binnen OHL niet al te happig zijn om nog te raken aan de oorspronkelijke datum van zondag 2 augustus. De komende dagen gaan de betrokken partijen ongetwijfeld verder in conclaaf.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws