'Osimhen moet nieuwe maatje van Mertens worden, Milik staat op vertrekken'

'Osimhen moet nieuwe maatje van Mertens worden, Milik staat op vertrekken'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 21:31do 04-06-2020 om 21:31

Napoli heeft OSC Lille-aanvaller Victor Osimhen op de radar om de veranger te worden van de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende Arkadiusz Milik op te volgen in Napels. De Pool heeft nog een contract voor één seizoen bij Napoli en de club wil graag nog wat geld aan hem verdienen.

Nu het contract van Milik in de zomer van volgend jaar afloopt, wil Napoli deze zomer meewerken aan een vertrek van de spits, zo meldt La Repubblica. Atlético Madrid, Tottenham Hotspur en Juventus worden gelinkt aan Milik, maar Napoli wil ondanks het aflopende contract een flink transferbedrag innen. Milik moet minstens vijftig miljoen euro in het laatje brengen.

Inmiddels is Napoli al bezig met de zoektocht naar een vervanger. De club is uitgekomen bij Osimhen, de ex-spits van Sporting Charleroi die nu furore maakt bij Lille. Napoli-coach Gennaro Gattuso is zeer gecharmeerd van de 21-jarige Nigeriaanse spits, die in clubverband tot achttien doelpunten kwam in de Ligue 1 en Coupe de France. Napoli is echter niet de enige club met interesse, naar verluidt is ook Arsenal in de race voor Osimhen.

Mocht het Napoli niet lukken om Osimhen binnen te halen, lijkt de club door te schakelen naar de Braziliaanse aanvaller Everton van Gremio. Volgens La Repubblica heeft Napoli zelfs al een eerste bod van 25 miljoen euro uitgebracht op de Braziliaan, maar werd dat door Gremio afgewezen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws