Michael had mooie teksten en goede presentatie, maar hoeveel liep er niet fout?

"Michael had mooie teksten en goede presentatie, maar hoeveel liep er niet fout?"

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 20:50do 04-06-2020 om 20:50

Nieuwe bazen, nieuwe wetten. Het nakende voorzitterschap van Wouter Vandenhaute bij RSC Anderlecht heeft Michael Verschueren de kop gekost. Vorig jaar mocht hij zich nog sportief manager noemen van paars-wit, vanaf nu speelt hij enkel nog een rolletje als aandeelhouder. Marc Degryse vindt die verschuiving logisch.

"Michael had mooie teksten en een goede presentatie, maar hoeveel is er niet foutgelopen in dat anderhalf jaar onder Michael Verschueren?", vraagt Degryse zich openlijk af bij Het Laatste Nieuws. "Hij heeft destijds bij de verkoop van de club de kant gekozen van Coucke tégen Vandenhaute."

"Dat die laatste - wanneer hij dan twee jaar later tóch de sterke man wordt - vervolgens Verschueren aan de kant schuift, vind ik normaal. Dat wil ik zelfs niet rancuneus noemen. Iedereen zag dat Michael uit het management zou gezet worden, behalve hijzelf", besluit Degryse schamper.

Aan de top van Anderlecht is er inmiddels heel wat veranderd. Ook Marc Coucke zal een minder prominente rol vervullen. Daartegenover heeft CEO Karel Van Eetvelt veel macht in handen. Ook Vincent Kompany zal een bepalendere functie krijgen binnen de club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws