Inter baalt dat het Mertens niet kan koppelen aan Lukaku: Dat was prachtig idee

Inter baalt dat het Mertens niet kan koppelen aan Lukaku: "Dat was prachtig idee"

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 20:32do 04-06-2020 om 20:32

Na heel wat twijfel en onduidelijkheid staat Dries Mertens nu toch op het punt om zijn huwelijk met SSC Napoli nog wat te verlengen. Dat zorgde bij Internazionale voor ontgoocheling, geeft oud-voorzitter Massimo Moratti toe.

Moratti werd uitgenodigd in een praatprogramma van Radio Kiss Kiss, een bekend radiostation dat Napoli op de voet volgt. De gewezen sterke man van Inter baalt dat Mertens niet naar zijn oude club is verkast. "Ja, ik had Dries Mertens graag bij Inter zien spelen", bevestigt de Italiaan.

"Mertens was de ideale partner geweest om Lukaku te ondersteunen", verwijst Moratti naar die andere Rode Duivel. Lukaku vormde een koningskoppel met Lautaro Martinez, maar de Argentijn zou de nerazzurri wel eens kunnen verlaten. In zijn eerste seizoen bij Inter kroonde Lukaku zich meteen tot clubtopschutter.

Dat wordt ongetwijfeld ook in de volgende jaargang(en) een doel, al zal Mertens hem daar dus niet bij kunnen helpen. "Het was een prachtig idee, maar Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft nog maar eens aangetoond dat hij zijn spelers erg goed kan overtuigen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat had jij gedaan in de plaats van Mertens?

(39 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws