Hattrick in trainingspotje doet het beste vermoeden: 'Hazard verkeert in topvorm'

Hattrick in trainingspotje doet het beste vermoeden: 'Hazard verkeert in topvorm'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 20:16do 04-06-2020 om 20:16

In navolging van de Bundesliga hervat volgende week vrijdag ook de Primera Division. Het wordt min of meer een herkansing voor Eden Hazard, die voor de coronabreak nooit zijn beste niveau haalde. De huidige verwachten liggen hoog.

Hazard rondde vorige zomer zijn langverwachte transfer naar Real Madrid af, maar in zijn eerste maanden kon de Rode Duivels slechts sporadisch zijn stempel drukken. Overgewicht en veelvuldig blessureleed waren daarvan de oorzaak. Gelukkig stoot een ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen. Hazard werkte tijdens de voetballoze periode dan ook overtuigend verder om in de best mogelijke vorm aan de hervatting te beginnen.

Die arbeid heeft haar vruchten afgeworpen, ziet Bernabeu Digital. 'Hazard is momenteel één van de positieve gevoelens bij de terugkeer naar het trainingsveld', staat te lezen op het Spaanse medium. 'De Belg, die vandaag auteur was van een hattrick in een trainingspot, is in topvorm. Hij laat zien dat hij één van de beste aanwinsten zal zijn tijdens dit allesbeslissende slot van het seizoen.'

'De trainersstaf is in de wolken met hem, het lijkt erop dat hij het blessureleed al helemaal achter zich heeft gelaten. Zidane is erg tevreden met zijn vleugelaanvaller. Hij zou er zomaar eens kunnen bij zijn op 14 juni tegen Eibar', besluit de website positief.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws