Hayen weet niet nog in welke reeks hij gaat coachen: Ik heb bewust getekend

Hayen weet niet nog in welke reeks hij gaat coachen: "Ik heb bewust getekend"

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 17:30do 04-06-2020 om 17:30

Laatste update: donderdag 4 juni 2020 om 17:38do 04-06-2020 om 17:38

Nicky Hayen is de nieuwe coach van Waasland-Beveren. Hij kreeg een contract van onbepaalde duur, maar weet op dit moment nog niet zeker in welke reeks hij aan de slag moet. Waasland-Beveren werd veroordeeld tot degradatie, maar dat kan misschien nog herroepen worden.

"Je bent afhankelijk van de resultaten, dat weet iedereen, maar ook van een goeie werking. Duidelijke communicatie kan in dat proces helpen", vertelde Hayen tijdens zijn voorstelling volgens Sporza. "Ik heb ook heel bewust getekend. 1A of 1B maakte voor mij niet uit. Omdat je in 1A of 1B op dezelfde manier kan werken, je moet dan alleen wat schipperen in de planning. Dit is een heel mooie uitdaging."

"We zijn in elk geval heel ambitieus. Ikzelf als trainer, maar ook de club. We moeten uitgaan van 1B, kan 1A dan is dat des te beter. Maar we willen ambitieus zijn. Gaan we daarom uitspraken doen als "We gaan kampioen"? Neen. Dat is voorbarig. Je hebt in 1B immers genoeg ploegen - OHL, Westerlo, Beerschot - die daar al jaren zitten. Het is dus niet zo makkelijk om eruit te geraken, maar een club als Beveren moet ambitieus zijn", besloot Hayen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws