'Standard sluit verkoop van Carcela en Lestienne niet uit'

'Standard sluit verkoop van Carcela en Lestienne niet uit'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 21:17wo 03-06-2020 om 21:17

Bij Standard is men dringend op zoek naar geld. De club zit in de financieel slechte papieren en kan dus wel wat euro's gebruiken. Onder andere de verkoop van één of meerdere spelers moet daarbij helpen. Ook basispionnen mogen vertrekken.

Onder andere Selim Amallah, Zinho Vanheusden en Samuel Bastien werden al gelinkt aan een mogelijk vertrek bij Standard. Zij zijn echter niet de enigen die kunnen of mogen vertrekken, zo meldt Sport/Footmagazine.

Ook Mehdi Carcela mag bij een goed bod de club verlaten. De Marokkaanse international mag eigenlijk al een jaar de club verlaten, maar een nieuwe werkgever werd er nog niet gevonden. Hij is niet de enige flankaanvaller die mag vertrekken.

Zo staat Maxime Lestienne ook op de lijst van potentiële vertrekkers. De aanvaller kende een seizoen met ups en downs, maar kon wel aftikken met tien doelpunten en vijf assists in 34 wedstrijden. Het leverde hem zelfs een selectie op voor de Rode Duivels. Toch sluit Standard een vertrek niet uit.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws