Keert Mertens ooit terug naar België? Er zijn zeker nog kansen

Keert Mertens ooit terug naar België? "Er zijn zeker nog kansen"

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 20:45wo 03-06-2020 om 20:45

Laatste update: woensdag 3 juni 2020 om 20:47wo 03-06-2020 om 20:47

Dries Mertens speelt intussen al bijna acht jaar in Italië en lijkt zijn carrière daar ook voort te zetten. Toch bestaat de kans dat de Rode Duivel ooit terugkeert naar ons land, dat vertelt zijn makelaar Stijn Francis.

Mertens is geboren en getogen in Leuven en begon ook met voetballen in de studentenstad bij Stade Leuven (nu Oud-Heverlee Leuven). Bij OHL vroeg men zich af of Mertens ooit te zien zal zijn in het shirt van de club. "Ik kan je daar niet op antwoorden", wilde Francis nog niet teveel prijsgeven op de officiële website van de club.

"Gewoon omdat ik het daar met Dries nog nooit over gehad heb. Wat ik wel weet, is dat hij een hart heeft voor Leuven en voor het Leuvense voetbal. Als de kans zich aandient, zal hij er zeker over nadenken. Ik zie Dries nog minstens vijf, zes jaar voetballen. Er zijn dus zeker nog kansen", besloot hij met een hoopgevende noot voor OHL.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws