Opvallend gerucht: 'Bayat dacht even aan Vanhaezebrouck voor job bij Standard'

Opvallend gerucht: 'Bayat dacht even aan Vanhaezebrouck voor job bij Standard'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 20:33wo 03-06-2020 om 20:33

Bij Standard is men al stevig bezig met de zoektocht naar een vervanger voor Michel Preud'homme. De trainer lijkt binnenkort zijn afscheid gaan aan te kondigen. In die zoektocht krijgt Standard ook de hulp van Mogi Bayat, die aanvankelijk aan één van zijn cliënten dacht.

De makelaar heeft steeds meer macht bij Standard en dacht er ook aan om één van zijn cliënten bij de Rouches te stallen. Sport/Footmagazine komt met het opvallende bericht dat Bayat er even aan dacht om Hein Vanhaezebrouck te tippen bij de Rouches.

Dat plan ging echter al snel niet door. Vanhaezebrouck ondergaat binnenkort een operatie waardoor hij zeker tot januari niet in actie kan/wil komen voor een nieuwe ploeg. Daarnaast zouden zijn looneisen mogelijk ook te duur zijn voor Standard.

De Rouches blijven daardoor zoeken naar een potentiële opvolger voor Preud'homme. Vladimir Ivic en Christian Panucci staan naar verluidt al op het lijstje van Standard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws