Kompany binnenkort voorzitter van Anderlecht? Daar moeten we om lachen

Kompany binnenkort voorzitter van Anderlecht? "Daar moeten we om lachen"

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 20:01wo 03-06-2020 om 20:01

Vincent Kompany heeft samen met Wouter Vandenhaute eerder deze week meer macht gekregen binnen RSC Anderlecht. Er kwamen meteen ook geruchten dat Kompany zou worden klaargestoomd om in de toekomst voorzitter te worden van de club. CEO Karel Van Eetvelt komt met meer uitleg.

"Kompany blijft in de eerste plaats een speler", vertelt hij bij Sporza. "En hij stelt zijn technische en tactische kennis ter beschikking. Hij is de kapitein. Dat zal morgen niet anders zijn dan gisteren", geeft Van Eetvelt aan.

Toch zijn er flink wat geruchten dat Kompany in de toekomst voorzitter wordt van paars-wit. "Of we hem klaarstomen om de toekomstige voorzitter te worden? Als we samen over al die insinuaties praten moeten we lachen", klinkt het.

"Er liggen al carrièrepaden klaar waar hij zelf niet aan denkt. Maar hij wil natuurlijk wel leren van Wouter Vandenhaute en van mij. Maar dat geldt ook omgekeerd", besluit Van Eetvelt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws