KV Kortrijk praat over mogelijk vertrek van sterkhouders Moffi en De Sart

KV Kortrijk praat over mogelijk vertrek van sterkhouders Moffi en De Sart

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 20:16wo 03-06-2020 om 20:16

Bij KV Kortrijk zit de schrik erin dat het de komende weken enkele sterkhouders zal zien vertrekken. Tuta wil zijn kans wagen in Duitsland, terwijl Terem Moffi en Julien De Sart gelinkt worden aan Belgische topclubs. Vertrekken zij bij de club?

"Zij zijn twee voorbeelden van jongens die bekwaam zijn om een stap hogerop te zetten", vertelt algemeen managerr Matthias Leterme aan Het Laatste Nieuws.

Toch is KV Kortrijk niet van plan om het duo zomaar te laten gaan. "Moffi speelde hier nog niet eens tien matchen en ik voel dat Julien De Sart ook openstaat voor een verlengd verblijf. Bij ons staan zeker geen spelers in promotie”, klinkt het.

Onder andere RSC Anderlecht heeft het vizier gericht op Moffi. Standard lonkt dan weer naar de diensten van De Sart. Zelf trok KV Kortrijk met Gilles Dewaele (KVC Westerlo) en Michiel Jonckheere (KV Oostende) al twee nieuwe spelers aan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws