Vrouw Vormer doet haar verhaal: 'Ons gezin is behoorlijk op de proef gesteld'

Vrouw Vormer doet haar verhaal: 'Ons gezin is behoorlijk op de proef gesteld'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 19:32wo 03-06-2020 om 19:32

Laatste update: woensdag 3 juni 2020 om 19:34wo 03-06-2020 om 19:34

Tijdens de coronacrisis werd het leven van heel wat mensen omgegooid. Ook ten huize Vormer, waar de vrouw van Club Brugge-kapitein Ruud Vormer zijn vrouw enkele drukke weken zag beleven. De Nederlandse is spoedarts in Gent. Zij doet haar verhaal.

Zo onthult Roos America dat de coronacrisis ook zijn effect had op het gezin Vormer. 'Wij zijn in deze periode als gezin - net als vele andere - wel behoorlijk op de proef gesteld. Deze keer niet door een transfer van Ruud, maar door het coronavirus. Het heeft ons leven op zijn kop gezet', schrijft ze in Het Laatste Nieuws.

Nu kwam even vrouw Vormer helemaal op één te staan. 'Ruuds carrière heeft altijd al centraal gestaan. Twee jaar hebben we apart gewoond, omdat ik mijn opleiding moest afronden, maar toen hebben we afgesproken om dat niet meer te doen. Ik beloofde dat ik hem, vanaf het moment dat mijn specialisatie klaar was, altijd zou volgen. Dit keer waren de rollen evenwel omgedraaid en moest hij alles organiseren. Met vallen en opstaan heeft hij er zich doorheen geslagen. Net als op het veld', klinkt het.

Geen kampioenenfeest
Door de coronacrisis werd het ook voor de voetballer Vormer een vreemde periode. 'Ruud is voor de derde keer kampioen geworden met Club Brugge. Maar dit jaar zonder spektakel. Zonder feest. Na jaren als spelersvrouw - met zeer weinig verstand van voetbal - begreep ik eindelijk waarom het zo leuk was om het kampioenschap te winnen. Dat was hét feest', geeft ze aan.

'Club heeft zijn best gedaan om er online nog iets van te maken, maar we willen allemaal toch nog graag die bus in. De vorige keer was de vrouwenbus trouwens veel luidruchtiger dan die van de spelers. Zij hadden dus iets recht te zetten. Hopelijk kan het op een later tijdstip toch nog doorgaan... In ieder geval: we zullen dit kampioenschap nooit vergeten', besluit Roos Vormer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws