'Standard denkt aan Servische succescoach om Preud'homme te vervangen'

'Standard denkt aan Servische succescoach om Preud'homme te vervangen'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 19:03wo 03-06-2020 om 19:03

Een officiële bevestiging is er nog niet, maar er bestaat weinig twijfel over dat Michel Preud'homme binnenkort aankondigt dat hij stopt als coach van Standard. Bij de Rouches zoekt men alvast naar een vervanger. Eén van de mogelijke pistes is nu ook bekend geraakt.

Sport/Footmagazine meldt namelijk dat Vladimir Ivic één van de mogelijke opvolgers van Preud'homme is. De Servische coach is momenteel in Israël nog trainer bij Maccabi Tel Aviv, dat hij vorig seizoen nog aan een titel hielp.

Ook dit seizoen is de topclub bijzonder goed bezig. Het staat na 27 wedstrijden stevig aan de leiding en verloor nog geen enkele keer. Het bestuur van Standard ziet in Ivic de geschikte persoon om Preud'homme op te volgen en de club te helpen aan successen.

Ivic is echter niet de enige naam die op de lijst staat. Zo raakte eerder al bekend dat onder andere Christian Panucci een kandidaat is om de nieuwe trainer te worden. Dat was ook Felice Mazzu, maar die koos voor Union.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws