Mister Michel steekt zoon hart onder de riem: Je wint eens, je verliest eens

Mister Michel steekt zoon hart onder de riem: "Je wint eens, je verliest eens"

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 14:40wo 03-06-2020 om 14:40

Jarenlang loodste Michel Verschueren RSC Anderlecht als sterke mannen naar heel wat triomfen, maar zoonlief Michael is een minder roemrijke carrière beschoren bij de recordkampioen. Na een korte periode als sportief manager werd de jonge Verschueren nu aan de kant geschoven. Dat vindt zijn vader geen schande.

Michael Verschueren mocht zich in 2019 nog uitleven op sportief vlak bij Anderlecht. De komst van CEO Karel Van Eetvelt verdreef hem al richting een meer marginale rol binnen het organigram en nu Wouter Vandenhaute aan boord is gekomen, moet Verschueren zelfs helemaal afhaken. Hij behoudt enkel nog een functie als aandeelhouder. In de ogen van sommige waarnemers is dat een roemloze aftocht, maar daar is papa Michel het niet mee eens.

"Mijn zoon is een flinke kerel, intelligent, een werker, bekwaam", somt Verschueren senior de kwaliteiten van zijn zoon op in het VTM Nieuws. "In het leven moet je dat kunnen aanvaarden, je wint een keer, je verliest een keer. Ik heb veel gewonnen in mijn leven, weinig verloren. Mijn zoon heeft ook al veel gewonnen en hier is hij in feite geen verliezer, want het is een beslissing die hij zelf genomen heeft", benadrukt hij.

"Hij heeft het correct gespeeld. Hij heeft gepraat met Karel Van Eetvelt en hij heeft dan gezegd: "Het management laat ik aan u. Ik blijf beheerder van de club en daardoor kan ik ook mijn functies bij de UEFA en de ECA blijven uitoefenen"." Geen strubbelingen dus, al wilde Mister Michel niet bevestigen dat dat met Marc Coucke evenmin het geval is. "Daar ga ik me niet over uitspreken", besluit hij geheimzinnig.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws