Mbokani haalde zich wat op de hals met quote: Ik blijf maar berichtjes krijgen

Mbokani haalde zich wat op de hals met quote: "Ik blijf maar berichtjes krijgen"

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 14:00wo 03-06-2020 om 14:00

Hét transferhangijzer uit de Jupiler Pro League is ongetwijfeld de toekomst van Dieumerci Mbokani. Royal Antwerp FC wil haar Gouden Stier dolgraag behouden, maar twijfelt over de duur van een mogelijke verbintenis. Daarop zette Mbokani maar zélf de deur open voor andere kandidaten. Dat heeft ook een keerzijde.

Na de uitreiking van de Ebbenhouten Schoen, die Mbokani in de wacht sleepte dankzij zijn achttien competitietreffers, liet de Congolees zich ontvallen dat hij het geen probleem zou vinden om over te stappen naar ex-clubs RSC Anderlecht en Standard Luik of zelfs kampioen Club Brugge. De spits aast vooral op een overeenkomst voor langere termijn, terwijl Antwerp tot op heden inzette op een eenjarig contract.

Door die opvallende uitspraak staat de smartphone van Mbokani plots roodgloeiend. "Ik blijf maar berichtjes krijgen via sociale media van supporters van Standard die me vragen om terug te komen", onthult hij in gesprek met Sudinfo. De nu 34-jarige Mbokani kwam tussen 2007 en 2010 al drie jaar uit voor de Rouches. In die periode kroonde de club zich twee maal tot landskampioen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Waar speelt Mbokani volgend seizoen?

(1833 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws