Defour hoorde nog niks van Antwerp: We zitten met onduidelijkheid

Defour hoorde nog niks van Antwerp: "We zitten met onduidelijkheid"

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 07:45wo 03-06-2020 om 07:45

Steven Defour weet nog steeds niet waar hij aan toe is. De 32-jarige middenvelder is bijna einde contract bij Royal Antwerp FC. Na enkele positieve gesprekken hoorde Defour intussen al wekenlang niks meer van The Great Old. Dat vertelt zijn entourage in gesprek met Het Nieuwsblad.

Mogelijk gaat Antwerp niet verder met Defour, want vorige week raakte bekend dat de ex-Rode Duivel niet op het lijstje staat met spelers die verwacht worden voor de medische testen. Bijvoorbeeld Dieumerci Mbokani (34), ook einde contract, wordt wel verwacht in het Bosuilstadion. "Sinds die gesprekken hoorden we niks meer  van Antwerp", klinkt het.

Defour wil het liefste van al gewoon bijtekenen bij Antwerp. "We zitten dus met wat onduidelijkheid. Nochtans voelt Steven zich goed bij Antwerp en wil hij liefst van al in België blijven, om dicht bij z'n dochtertje te kunnen zijn. Liefst van al wil Steven ergens spelen waar ze hem graag willen en in hem geloven."

Verder geniet Defour uit Turkije, waar een topclub en middenmotor hem op het verlanglijstje staan hebben. Al blijft de ervaren middenvelder het liefst van al gewoon in eigen land.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Waar ligt de toekomst van Defour?

(635 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws