'Antwerp doet er alles aan om Club Brugge af te troeven in de strijd om Chadli'

'Antwerp doet er alles aan om Club Brugge af te troeven in de strijd om Chadli'

02-06-2020 20:16 Laatste update: 21:34
41

Het ziet er steeds meer naar uit dat Nacer Chadli deze zomer niet meer terugkeert naar RSC Anderlecht. Daardoor blijven nog twee kandidaten over in de strijd om de Rode Duivel: Royal Antwerp FC en Club Brugge. Dat belooft een transferduel op het scherpst van de snee te worden.

Dinsdagochtend verscheen Chadli nog eens op Anderlecht, weliswaar om zijn locker leeg te maken. Daarom staat het in de sterren geschreven dat zijn periode in het Lotto Park tot één jaar beperkt zal blijven. De kans is echter groot dat Chadli toch in België actief blijft, want bij AS Monaco heeft hij geen toekomst meer. Antwerp en Club zijn de gegadigden.

Volgens RMC Sports is er nu al een 'nek-aan-nek-race' aan de gang tussen beide clubs. Op sportief gebied heeft Blauw-Zwart ongetwijfeld de beste kaarten: de troepen van Philippe Clement domineerden de JPL de voorbije maanden en gaan komend seizoen bovendien aan de slag in de Champions League.

Daarentegen zal Antwerp er niet voor terugdeinzen om van zich af te bijten. Naar verluidt is The Great Old zich financieel aan het opmaken om met Club te kunnen wedijveren. Aangezien Chadli graag mee wil naar het EK in 2021, zijn speelminuten natuurlijk ook van tel. Die vallen misschien makkelijker te grijpen bij Antwerp.