Raman beleeft lastige periode: Op training gaat het wel goed

Raman beleeft lastige periode: "Op training gaat het wel goed"

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 15:30di 02-06-2020 om 15:30

Enkele maanden terug ging alles nog naar wens voor Benito Raman en Schalke 04. Een coronabreak en een overwinningsloze reeks later ziet het er een heel stuk slechter uit.

"De laatste weken waren heel erg zwaar", aldus Raman, die met zijn ploeg voor de elfde opeenvolgende keer niet kon winnen. "Het is gewoon niet goed genoeg op dit moment, als ploeg maken we te veel fouten", citeert Het Laatste Nieuws onze landgenoot.

Ook voor Raman zelf is het een lastige periode, de spits wist sinds half december niet meer de weg naar doel te vinden. Toch gelooft Raman nog in een mooi einde van het seizoen. "We zullen een oplossing vinden, op training gaat het alvast goed."

Ook het gebrek aan publiek wil Raman niet als excuus inroepen. "Het is voor elke ploeg lastiger, maar het mag geen reden zijn om slechter te spelen. We blijven hard werken, het tij zal dan wel keren", sluit Raman af met een oeroude voetbalwijsheid.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws