UPDATE: 'AS Roma krijgt Italiaanse concurrentie voor Nainggolan'

UPDATE: 'AS Roma krijgt Italiaanse concurrentie voor Nainggolan'

02-06-2020 15:15 Laatste update: 12-06-2020 10:55
7

Radja Nainggolan speelt dit seizoen op uitleenbasis bij eerste liefde Cagliari. Waar Nainggolan volgend seizoen speelt is koffiedikkijken, zijn persoonlijke voorkeur is echter duidelijk.

Eerder berichtte het Italiaanse Corriere dello Sport al dat het de droom van Nainggolan was om terug te keren naar AS Roma, nu weet diezelfde krant dat de middenvelder ook tot veel in staat is om die transfer af te dwingen.

Onze landgenoot voelt zich gerespecteerd en geliefd in de Italiaanse hoofdstad, en zou bereid zijn financieel stevig in te leveren om een transfer af te dwingen. Het is echter nog maar de vraag of AS Roma de vraagprijs van Inter zal kunnen betalen. Na een mislukte overname is de financiële situatie niet ideaal in Rome. Een nieuwe uitleenbeurt zou als oplossing kunnen dienen.

Update: Naast AS Roma zou ook Torino Nainggolan aan haar kern willen toevoegen. De club uit Turijn zou volgens Tuttosport de prijs van onze landgenoot willen drukken door Armando Izzo of Nicolas Nkoulou naar Inter te sturen.