UPDATE: 'AS Roma krijgt Italiaanse concurrentie voor Nainggolan'

UPDATE: 'AS Roma krijgt Italiaanse concurrentie voor Nainggolan'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 15:15di 02-06-2020 om 15:15

Laatste update: vrijdag 12 juni 2020 om 10:55vr 12-06-2020 om 10:55

Radja Nainggolan speelt dit seizoen op uitleenbasis bij eerste liefde Cagliari. Waar Nainggolan volgend seizoen speelt is koffiedikkijken, zijn persoonlijke voorkeur is echter duidelijk.

Eerder berichtte het Italiaanse Corriere dello Sport al dat het de droom van Nainggolan was om terug te keren naar AS Roma, nu weet diezelfde krant dat de middenvelder ook tot veel in staat is om die transfer af te dwingen.

Onze landgenoot voelt zich gerespecteerd en geliefd in de Italiaanse hoofdstad, en zou bereid zijn financieel stevig in te leveren om een transfer af te dwingen. Het is echter nog maar de vraag of AS Roma de vraagprijs van Inter zal kunnen betalen. Na een mislukte overname is de financiële situatie niet ideaal in Rome. Een nieuwe uitleenbeurt zou als oplossing kunnen dienen.

Update: Naast AS Roma zou ook Torino Nainggolan aan haar kern willen toevoegen. De club uit Turijn zou volgens Tuttosport de prijs van onze landgenoot willen drukken door Armando Izzo of Nicolas Nkoulou naar Inter te sturen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar speelt Nainggolan volgend seizoen?

Cagliari
19%
Inter
13%
AS Roma
51%
Ergens anders
17%
(335 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws