Vlap droomt van landstitel bij Anderlecht: Iedereen is heel hongerig

Vlap droomt van landstitel bij Anderlecht: "Iedereen is heel hongerig"

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 14:45di 02-06-2020 om 14:45

Michel Vlap kende een moeizaam eerste seizoen bij Anderlecht, maar liet op het einde toch mooie dingen zien. De middenvelder wil volgend seizoen een stap vooruit zetten, geeft hij aan bij AD.

Vlap heeft tijdens de coronaperiode alvast niet stilgezeten. "Nadat de competitie in maart werd stilgelegd, ben ik zo'n zes weken in Friesland geweest. Daar heb ik veel voor mezelf getraind. Het was wat dat betreft fijn om begin mei weer op de club te komen. Met de nodige voorzorgsmaatregelen hebben we veel en hard kunnen trainen. Dat heeft onze technische staf hartstikke goed ingericht", geeft hij aan.

Vlap vindt het wel spijtig dat de competitie is stilgelegd. "Wij hadden nog een kansje op Europees voetbal. Jammer dat we daar niet meer voor konden voetballen. Maar goed, Club Brugge en Antwerp zeggen ongetwijfeld hetzelfde als het over de bekerfinale gaat. Voor die wedstrijd moeten ze, denk ik, straks gewoon een datum prikken."

Bij Anderlecht vindt er inmiddels ook een bestuurswissel plaats. Wouter Vandenhaute is de nieuwe sterke man. "Ik merk dat iedereen bij de club heel erg hongerig is om de 35ste landstitel te pakken. De start van het vorige seizoen was natuurlijk niet zoals we wilden. Maar in de slotfase van de competitie voetbalden we zoals onze supporters dat willen zien. We kijken dan ook uit naar het volgende seizoen, waarin we hopelijk die lijn kunnen doortrekken", besluit Vlap.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Anderlecht een titelkandidaat?

(602 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws