Joos heeft transferraad voor Antwerp: Misschien kunnen ze hem halen?

Joos heeft transferraad voor Antwerp: "Misschien kunnen ze hem halen?"

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 12:45di 02-06-2020 om 12:45

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 12:55di 02-06-2020 om 12:55

Krijgt Dieumerci Mbokani een contract voor twee seizoenen bij Antwerp? Volgens Filip Joos zou dat een berekende gok zijn. Heel wat andere clubs liggen namelijk op de loer voor de topschutter.

"Ik zou Mbokani aanraden om te bekijken of hij er niet uitkomt met Antwerp.", vertelt Joos bij Sporza"Hij wordt er op handen gedragen."

Met Ivan Leko is er wel nu een strengere trainer naar Antwerp gekomen. "Onder Bölöni kon Mbokani zich wat meer permitteren, maar de coach heeft gelijk gekregen: hij presteerde in het weekend. Leko is strenger en dat speelt misschien in het hoofd van Mbokani. Kan hij zijn leven blijven leiden op de Bosuil?"

Joos weet wat Mbokani volgend seizoen nodig heeft. "Je moet hem verleiden met een partner in crime. Iemand die om Mbokani zwerft: een explosief type. Vooral in de toppers buitenshuis zag je dat hij zo iemand miste. Iemand zoals Jonathan David, maar dat is wishful tihinking. Benito Raman misschien? Dan ga je er veel pijn doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Raman haalbaar voor Antwerp?

(641 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws