De Decker beoordeelt kern van KAA Gent: Onversneden klasse

De Decker beoordeelt kern van KAA Gent: "Onversneden klasse"

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 12:30di 02-06-2020 om 12:30

Wim De Decker is de nieuwe assistent-coach bij KAA Gent. De Decker kijkt er alvast naar uit om te werken met de kern van KAA Gent. Hij ziet sterktes, maar ook minpunten.

"Uiteraard kan ik genieten van spelers als Owusu, Odjidja en David", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Dat is onversneden klasse. Wat iemand als David doet op zijn leeftijd, dat is puur talent. Het attractieve voetbal vanuit dat middenveld leverde 59 doelpunten op: niemand doet beter. Toch zie ik direct al punten waar nog verbetering mogelijk is. Kijk maar naar die 34 tegengoals."

Samen met Jess Thorup moet hij dat zien op te lossen. "De visie moet niet altijd overeenkomen, maar er moet wel bereidwilligheid zijn langs twee kanten. Daarom gaan we nu zo veel mogelijk samenzitten, Jess en ik. Hoe meer we over elkaar te weten komen, hoe beter. Jess had een punt toen hij zei dat wij elkaar de komende weken waarschijnlijk meer zullen zien dan onze eigen vrouw", lacht De Decker.

De Decker was als speler al even actief bij KAA Gent. Hij speelde daar in het seizoen 2002/2003 en verzamelde 25 wedstrijden. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is De Decker een aanwinst voor KAA Gent?

(307 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws