Djenepo (Ex-Standard) ziet coach verlengen: trainer tekent voor vier seizoenen bij

Djenepo (Ex-Standard) ziet coach verlengen: trainer tekent voor vier seizoenen bij

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 11:30di 02-06-2020 om 11:30

Ralph Hasenhüttl heeft een nieuw contract bij Southampton getekend. De Duitse trainer blijft als alles goed verloopt nog vier seizoenen langer actief in Engeland, nu hij zijn handtekening onder een nieuw vierjarig contract heeft gezet. Southampton is de club van ex-Standard Luik-speler Moussa Djenepo, die vorige zomer de overstap maakte naar de Premier League.

Southampton maakt het nieuws dinsdagochtend via officiële kanalen bekend. "Vanaf dag één heeft Ralph een positieve invloed gehad op de club en op de fans", vertelt CEO Martin Semmens. "Hij kwam naar Southampton toen onze club sterke leiderschap nodig had om stappen vooruit te kunnen maken. "

"Het moge duidelijk zijn dat Ralph in deze club gelooft en gepassioneerd is over het project dat nog voor ons ligt", aldus Semmens. "Hij begreep de club heel snel en heeft de laatste zes maanden een visie opgesteld waarin wij geloven."

Hasenhüttl zelf is blij met zijn nieuwe contract. "Het was een simpele beslissing voor me. Door de relatie die ik heb opgebouwd met de club, de spelers en de fans, maar ook vanwege de relatie die zij met mij hebben opgebouwd." De Duitse coach ligt door de nieuwe deal tot 2024 vast.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws