Mbokani flirt met Anderlecht: Nieuwe bestuurders mogen me altijd bellen

Mbokani flirt met Anderlecht: "Nieuwe bestuurders mogen me altijd bellen"

02-06-2020 09:00
14

Dieumerci Mbokani (34) kreeg maandag de Ebbenhouten Schoen uitgereikt. De Congolees is einde contract bij Royal Antwerp FC, dat hem graag aan boord zou houden. Mbokani zelf sluit een andere Belgische topclub niet uit, al heeft de aanvaller duidelijk een voorkeur voor Anderlecht.

In België blijft Anderlecht nog steeds de club van zijn hart. In het Lotto Park was hij reeds twee periodes actief. "Dat blijft mijn club. Ook al zijn er nieuwe bestuurders, ze mogen me altijd bellen. Als ze een voorstel doen, gaan we rond de tafel. Ik heb alleszins nog niks beslist. Dat wil ik voor het einde van de maand doen", aldus Mbokani in Het Nieuwsblad.

Antwerp wil Mbokani echter graag op de Bosuil houden, maar dan moet er wel een overeenkomst bereikt worden. De Congolees wil enkel bijtekenen voor twee seizoenen, maar Antwerp twijfelt. Verder is er ook interesse van het Chinese Wuhan, al lijkt dat niet meteen een optie. "Dat is ver, hè, zeker voor de familie", lijkt Mbokani op een Belgisch avontuur te mikken.