OFFICIEEL: AA Gent ziet flankverdediger naar Westerlo vertrekken

OFFICIEEL: AA Gent ziet flankverdediger naar Westerlo vertrekken

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 08:30di 02-06-2020 om 08:30

KVC Westerlo behaalde dan wel de meeste totaalpunten in 1B, toch volstond het niet voor het behalen van de promotiefinale. Volgend seizoen willen de Kemphanen opnieuw meedingen naar de titel. In dat opzicht shopte het alvast bij KAA Gent.

Via de officiële kanalen kondigt Westerlo de komst aan van Mathias Lloci (20). De rechtsachter kwam de voorbije seizoenen uit voor de beloften van Gent, maar een kans bij de A-kern zat er nog niet in voor Lloci, die Belgische jeugdinternational was tot en met de U19.

Westerlo gelooft duidelijk wel in de vleugelverdediger, want het schotelde hem meteen een contract voor drie seizoenen voor. Voor zijn overstap naar Gent kwam Lloci uit voor RDWM, Beerschot en Zulte Waregem. Door de komst van Jordan Botaka en de sterke prestaties van Alessio Castro-Montes vond Lloci dat de tijd rijp was om te vertrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws