'Als de Champions League wordt uitgespeeld, denk ik dat Bayern München wint'

'Als de Champions League wordt uitgespeeld, denk ik dat Bayern München wint'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 07:29di 02-06-2020 om 07:29

Dimitar Berbatov wijst Bayern München als topfavoriet aan voor het winnen van de Champions League. Der Rekordmeister maakte voor de corona-uitbraak al indruk en pakte de draad op indrukwekkende wijze op na de herstart van de Bundesliga.

"Als de Champions League nog wordt uitgespeeld, denk ik dat Bayern gaat winnen", zegt Berbatov, zelf van 2001 tot 2006 in Duitsland actief bij Bayer Leverkusen, tegen Betfair. "Misschien komt het omdat ik nu veel Bundesliga-voetbal kijk, maar zij maken altijd indruk op mij met quality football en ze hebben een aantal geweldige spelers."

"De manier waarop ze Chelsea ontmantelden was ongelooflijk, ze lieten het er heel makkelijk uitzien", vervolgt de Bulgaarse oud-spits, die Atlético Madrid als outsider aanwijst. "Ik ben ook onder de indruk van Atlético. Zij spelen ook op een hoog niveau."

"Ik weet niet of de coronastop van invloed is, maar Bayern kan in het voordeel zijn omdat zij alweer begonnen zijn. Ik zou niet verrast zijn als zij nu de grote favoriet zijn", besluit Berbatov.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws