'Chadli maakt kastje leeg in Lotto Park, Anderlecht mikt op Kortrijk-revelatie'

'Chadli maakt kastje leeg in Lotto Park, Anderlecht mikt op Kortrijk-revelatie'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 07:00di 02-06-2020 om 07:00

RSC Anderlecht heeft afgelopen zaterdag het seizoen 2019-2020 definitief afgesloten. Nacer Chadli was ook van de partij, zij het om zijn kastje leeg te maken. Volgens Het Nieuwsblad lijkt de kans klein op een verlengd verblijf bij Anderlecht.

Op dit moment is Chadli nog eigendom van AS Monaco, waar hij dan ook mag vertrekken. Alleen is Anderlecht op dit moment niet in staat om aan de eisen van de Rode Duivel te voldoen. In tegenstelling tot Club Brugge en Olympiakos, dat wel de intentie hebben om Chadli in te lijven voor komend seizoen.

In tegenstelling tot de andere spelers, die zich buiten dienden om te kleden voor de training, trok Chadli met een mondmasker de catacomben in. Daar nam de Rode Duivel naar verluidt afscheid van de aanwezige medewerkers, net als van de sportieve staf. De komende weken moet duidelijk worden waar de toekomst van Chadli ligt.

Kortrijk-aanvaller in beeld
In de plaats van Chadli richt Anderlecht alvast het vizier op Terem Moffi, aldus Het Laatste Nieuws. De aanvaller maakte het voorbije halfjaar indruk bij KV Kortrijk. Naast Anderlecht denken ook Galatasaray en Saint-Etienne aan de komst van de 21-jarige Nigeriaan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Club Brugge een goede club voor Chadli?

(1187 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws