La Dernière Heure: 'Preud'homme stopt als trainer, maar blijft bij Standard'

La Dernière Heure: 'Preud'homme stopt als trainer, maar blijft bij Standard'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 23:06ma 01-06-2020 om 23:06

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 23:16ma 01-06-2020 om 23:16

Bij La Dernière Heure is men er helemaal zeker van. Michel Preud'homme stopt ermee als trainer van Standard. Hij heeft echter wel besloten om bij Standard te blijven.

De ex-doelman zal een functie krijgen binnen de sportieve cel van de Rouches. Wat dat helemaal inhoudt, is nog onduidelijk. Mogelijk wordt Preud'homme Technisch Directeur van de club. Een rol die hij al gedeeltelijk invulde. Ook Eleven Sports bevestigde het einde van Preud'homme als trainer van de Rouches.

Preud'homme was de afgelopen twee seizoenen trainer van Standard na een 'sabbatical' van één seizoen. Hij hoopte de Rouches aan een titel te helpen, maar slaagde uiteindelijk niet in zijn opzet. Na een trainerscarrière van bijna twintig jaar heeft hij nu besloten om te stoppen als T1. Een officiële bevestiging wordt dinsdag verwacht.

Wie de opvolger van Preud'homme wordt, is nog niet bekend. Felice Mazzu was één van de kandidaten, maar koos voor Union. Ook Christian Panucci en assistent-manager Mbaye Leye werden al gelinkt aan de job.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws