'Fans Club Brugge staan te popelen, abonnementen al bijna uitverkocht'

'Fans Club Brugge staan te popelen, abonnementen al bijna uitverkocht'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 21:04ma 01-06-2020 om 21:04

Het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League is nog meer dan twee maanden van ons verwijderd, maar bij Club Brugge is men al begonnen aan de verkoop van hun abonnementen. Na een glansrijk seizoen lijkt men ook komend seizoen weer vaak voor een praktisch vol huis te gaan spelen.

 Na een mooi jaar, waarin het onder andere de titel haalde en zich plaatste voor de groepsfase van de Champions League, willen heel wat supporters ook komend seizoen hun lievelingsspelers aan het werk zien. Dat is ook goed te zien aan de abonnementenverkoop bij Club Brugge.

De Krant van West-Vlaanderen meldt dat er tot dusver al 23.000 abonnementen verkocht zin bij Club Brugge. Daardoor resteren er nog maar 500 abonnementen voor komend seizoen. Het lijkt er dus op dat ook volgend seizoen we weer een gevuld Jan Breydelstadion te zien zullen krijgen.

Momenteel biedt het Jan Breydelstadion plaats aan in totaal zo'n 29.000 supporters. Club Brugge hoopt echter een nieuw stadion te bouwen dat rond de 40.000 supporters zou moeten kunnen ontvangen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws